Over psychologen ’t Gooi

De psychologen op deze website zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Bel met Psychologen Nederland op 035 – 203 1272, we helpen je graag aan een goede psycholoog in de omgeving van ’t Gooi of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een aantal psychologen in de regio.

Jacqueline Stet, Psycholoog, Almere-Hout

Psycholoog Gooi - Jacqueline Stet

“Ik ben nieuwsgierig, ruimdenkend en bevlogen. Ik heb een sterke drijfveer om anderen te helpen, maar wel altijd vanuit de basisgedachte om jou in je kracht te zetten. Ik geloof in zelfredzaamheid, maar soms heb je door je ervaringen een klein duwtje nodig naar de juiste richting.”


Marion van Nes, Therapeut, Hilversum

Psycholoog Gooi - Marion van Nes

“Ik laat jou beseffen waar het probleem zit. Dat doe ik door je te laten zien wat er precies speelt, en door je een spiegel voor te houden. Je krijgt veel inzichten in wat er allemaal gebeurt, dat is nou precies wat de bedoeling is van een sessie”