Therapie met psycholoog Het Gooi

Zo pakken we het aan

Het motto van mijn praktijk is ‘alles wat je nodig hebt zit al in je’. En zo werk ik ook. Tijdens de behandelingen sta jij centraal – we gaan na hoe je in elkaar zit, wat jouw ‘valkuilen’ zijn, welke vaste patronen je hebt. Ik ondersteun je, bij het doorbreken van deze patronen, zodat je nieuwe manieren vind om met je situatie om te gaan. Zo kun je werken aan verandering.

Ik richt me niet alleen op je ‘probleem’ en je ‘klacht’ – ik zie je als mens, met alles wat jij kunt, met jouw achtergrond en hoe jij in het leven staat, en hoe jij, op jouw manier hier vorm aan kunt geven. Die werkstijl is soms best confronterend maar geeft je uiteindelijk alle middelen om de regie over je leven te nemen.

Ik ben praktisch ingesteld, heb een op inzicht gerichte aanpak met respect voor jouw gevoelens en jouw situatie. Lees meer over wat andere clienten vinden van mijn aanpak.

Psycholoog ’t Gooi. in Huizen, vlakbij Bussum, Naarden, Laren, en Hilversum, helpt je de regie over je eigen leven te vergroten. Ik ben lid van het NIP – Nederlands Instituut van Psychologen en werk volgens de deskundigheidseisen en beroepscode van dit instituut.

Psycholoog ’t Gooi, de verschillende therapievormen:

Contact met psycholoog Het Gooi

Wil je aan de slag met je klacht(en)? Bel vrijblijvend voor een persoonlijk advies. Wij kunnen je alles vertellen over behandelingen die passen bij jou hulpvraag en wij zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen via de zorgverzekering. Neem contact op of bel ons op: 035 – 203 1272