Relatietherapie Gooi met relatietherapeut

Als het in je relatie niet goed gaat, dan voelt het alsof niets meer goed gaat. Je voelt je moe. Je sleurt je door de dag heen. Je gaat dingen vermijden; moeilijke onderwerpen, elkaar en je eigen gevoelens. Tot op een punt dat jullie je af beginnen te vragen of dit het allemaal nog wel waard is.

Relatietherapie ’t Gooi:
Relatietherapie is mogelijk bij twee van onze psychologen/therapeuten, Jacqueline Stet en Marion van Nes. Deze twee relatietherapeuten kunnen je goed helpen bij je relatieproblemen en jullie samen uit de sleur halen.

Relatietherapie doe je niet alleen…

Doe het niet alleen. Jullie zijn vastgelopen in patronen waar jullie niet boven uit kunnen stijgen. Het gesprek dat jullie, in woorden en daden voeren, is al zo vaak herhaald dat het altijd op hetzelfde resultaat uitdraait. Relatietherapie bij Psycholoog ’t Gooi helpt jullie die patronen te doorbreken, open te staan voor elkaars gevoelens, emoties, wensen. Elkaar weer te zien.

Trouwens, ook als het wel goed gaat!

Veel mensen denken dat je alleen naar een relatietherapeut gaat als ‘hij op de bank slaapt’. Maar niets is minder waar. Ook als alles goed gaat verdient jullie relatie aandacht. Niet om te voorkomen, maar om nóg dichter bij elkaar te komen, elkaar nóg beter te begrijpen en samen nóg vrijer te zijn met zijn twee.

Heb je een vraag over je relatie?

Neem dan even een kijkje op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! Op dit forum kan je anoniem en gratis je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land.

Contact met psycholoog Het Gooi

Wil je aan de slag met je klacht(en)? Bel vrijblijvend voor een persoonlijk advies. Wij kunnen je alles vertellen over behandelingen die passen bij jou hulpvraag en wij zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen via de zorgverzekering. Neem contact op of bel ons op: 035 – 203 1272