Rouwverwerking bij Psycholoog Gooi

Rouw een plek geven

Verlies is verschrikkelijk. Door te rouwen geef je actief plaats aan je pijn. Dat is een natuurlijk proces en daar heb je meestal geen professionele hulp bij nodig. Maar soms mislukt het rouwen. Je komt er niet uit. Niet met familie, en niet met vrienden. Mijn begeleiding helpt je het verlies een plaats te geven in je dagelijks leven.

Omgaan met emoties

Ik help je om je rouwproces in kaart te brengen als je zelf een beetje de kluts kwijt bent over wat er met je gebeurt. Ken je het, dat mensen je na een half jaar of een jaar vragen of je het ‘nog steeds niet verwerkt’ hebt? Je voelt je onbegrepen en praat er liever niet meer over. Je hebt misschien het gevoel er nooit meer overheen te komen of te blijven hangen in somberheid of boosheid.

Het is heel dapper en tegelijk normaal om hulp te vragen bij het geven van plek aan je verlies. Ik help je om je wegwijs te maken in de rollercoaster van je eigen emoties. Zodat je snapt waarom je die emoties hebt, wat hun functie is. Daarnaast leer ik je hoe je in het dagelijks leven kunt omgaan met al die emoties. Zodat jij je rouw een plek geeft en leert hoe je uiteindelijk deze bladzijde met liefdevolle herinneringen aan je dierbare en zonder de allesverscheurende pijn kunt omslaan.

Online therapie

Rouwverwerking kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: therapie online.

Contact met psycholoog Het Gooi

Wil je aan de slag met je klacht(en)? Bel vrijblijvend voor een persoonlijk advies. Wij kunnen je alles vertellen over behandelingen die passen bij jou hulpvraag en wij zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen via de zorgverzekering. Neem contact op of bel ons op: 035 – 203 1272