Tarief en vergoeding Psycholoog Gooi

Tarieven zijn verschillend per behandelaar. Kijk voor de juiste tarieven per psycholoog op de de website van Psychologen Nederland.

Stem het af met je verzekeraar

Een aantal verzekeraars vergoeden de therapie die je bij mij doet, helemaal. Sommigen vergoeden het voor een groot deel en enkele voor een kleiner deel of helemaal niet.

Als je aanvullend verzekerd bent, kun je bij veel verzekeraars een gedeeltelijke teruggave krijgen van het tarief. Dat is bij elke verzekeraar anders.

Even praktisch

Als je bij mij komt, betaal je per PIN. Je kunt je rekening dan aan je verzekering opsturen voor teruggave.En als we hebben afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je begrijpt dat ik anders de misgelopen behandeling in rekening moet brengen.

Contact met psycholoog Het Gooi

Wil je aan de slag met je klacht(en)? Bel vrijblijvend voor een persoonlijk advies. Wij kunnen je alles vertellen over behandelingen die passen bij jou hulpvraag en wij zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen via de zorgverzekering. Neem contact op of bel ons op: 035 – 203 1272